Rotur fra Stockholm til Bergen

KRAFTTAK: I disse dager starter Arild Fromreide sitt livs rotur i Stockholm. Den 3. juni håper han å passere målstreken på Askøy ved Bergen. Once upon a time. Barnekreftforeningen.
KRAFTTAK: I disse dager starter Arild Fromreide sitt livs rotur i Stockholm. Den 3. juni håper han å passere målstreken på Askøy ved Bergen.

Feirer livet med en rotur på 2 000 kilometer

To år etter at han ble erklært kreftfri, setter Arild Fromreide (42) fra Askøy på tofta i Stockholm. Foran seg har han en rotur på hele 2 000 kilometer - via Danmark, med Strusshamn utenfor Bergen som mål.

Publisert

Starttidspunktet for roturen, som har fått navnet Once upon a time, markerer nemlig at det er to år siden Arild Fromreide avsluttet siste cellegiftkur og ble erklært kreftfri, i mars 2021.

– Det er i denne sammenheng at jeg ønsker å bidra med noe tilbake, og da med søkelys på våre mest dyrebare, våre barn og unge, skriver Fromreide i en epost til Båtmagasinet. Målet for den lange roturen er å samle inn penger til Barnekreftforeningen, og i skrivende stund har det kommet inn drøye 50 000 kroner.

– Dette er min måte å prøve å gi noe verdifullt tilbake. En ydmyk takk for at jeg fremdeles lever etter selv å ha vært kreftsyk.

VIA DANMARK: Turen går fra Stockholm via Danmark til Strusshamn på Askøy og er på hele 2 000 kilometer. Arild Fromreide. Once upon a time. Barnekreftforeningen.
VIA DANMARK: Turen går fra Stockholm via Danmark til Strusshamn på Askøy og er på hele 2 000 kilometer.

– Lørdag 3. juni 2023 har vi booket Strusshamn hvor det planlegges en aktivitetsdag for små og store og jeg håper samtidig å passere målgang denne dagen. Dette vil være et heldagsarrangement med aktiviteter og opplevelser for de minste på dagtid og med konserter for de voksne på ettermiddag og kveld. Dette er dugnadsbasert, og alle inntekter fra denne dagen vil gå tilbake til aksjonen. Båten som jeg bruker skal auksjoneres bort til formålet, og det vil være mulig å by på denne auksjonen under hele reisen, skriver Arild Fromreide, som kan følges på Instagramkontoen onceuponatime_2023.S