Abonnementsvilkår

Våre generelle abonnementsvilkår

Vanlige spørsmål

Hvordan sier jeg opp mitt abonnement?
Du kan stoppe ditt abonnement på "Min side", eller ringe oss på 66 76 49 50.

Jeg ønsker å si opp med "umiddelbar virkning".
Abonnementet vil ved oppsigelse løpe ut påbegynt periode. For digitalt månedsabonnement vil det løpe frem til siste dag i perioden. For bladabonnement vil det løpe til siste blad er levert.

Negativ saldo ved oppsigelse, leverte blader utover abonnementsperiode, faktureres til ordinær pris.

Hvordan betaler jeg for abonnementet?
Abonnement som bestilles på nett betales med VIPPs eller kort og vil ved fornyelse trekkes fra samme kort. Dersom trekk feiler vil du få beskjed på epost.

Abonnement som bestilles via tredjepart, f.eks. Bladkongen, vil faktureres i forkant av levering av første blad. Faktura sendes fortrinnsvis på epost. Det kan opprettes efaktura/avtalegiro for betaling av fornyelse.


Vilkår for abonnement på papir og for digitalt abonnement

Abonnementsperioden
Abonnement hos Norsk Maritimt Forlag forskuddsbetales per betalingstermin ut fra hvilken abonnementstype og termin du har valgt. Abonnementet løper til det sies opp og fornyes for ny periode dersom det ikke sies opp før fornyelsestidspunktet. Oppsigelse vil være gjeldende fra utløp av inneværende periode.

Levering
Produktene leveres løpende og/eller sekvensielt i henhold til varens art og forlagets publiserte utgivelsesplan.

Avvik i levering
Ved manglende levering av blad må dette meldes inn for etterlevering snarest og innen 4 uker fra opprinnelig leveringstidspunkt. Våre distributører har kun lager på sist leverte utgave. Om ditt blad uteblir - ta kontakt med abo@batmagasinet.no

Kommunikasjon
Som abonnent vil du motta kommunikasjon fra Norsk Maritimt Forlag AS. Kommunikasjonen er knyttet til ditt abonnementsforhold og skjer via brev, telefon, SMS eller e-post. Kommunikasjonen vil inneholde servicemeldinger, gode tilbud og nyhetsbrev med innhold fra våre magasiner.

Nyhetsbrev kan også inneholde tilbud og annonser fra våre samarbeidspartnere. Nyhetsbrevene er gratis og du kan når som helst melde deg av og på etter eget ønske.

Personvern
Opplysninger om deg som abonnent vil kun bli benyttet av Norsk Maritimt Forlag AS for å gi deg service og tilbud som kunde. Norsk Maritimt Forlag AS er ansvarlig for behandling og oppbevaring av opplysningene i samsvar med norsk personvernlovgivning og vil ikke dele disse med tredjepart.

Oppsigelse av abonnement
Abonnement på våre magasiner løper til det sies opp. Ved oppsigelse i en abonnementsperiode vil abonnementet avsluttes ved utløp. Dersom oppsigelsen gjelder papirabonnement og kan abonnementet gjøres om til digitalt resten av perioden det er betalt for. Manglende betaling anses ikke som gyldig oppsigelse.

Aldersgrense
Aldersgrense for tegning av abonnement er 18 år. Selger godtar i henhold til norsk lovgivning ikke kredittkjøp til personer under 18 år.

Angrefrist

Du har i utgangspunktet 14 dagers angrerett på tegning av abonnement. Ved digitalt abonnement, og der digitalt abonnement er en del av abonnementet, samtykkes det til at denne angrerett bortfaller ved innlogging og bruk av tjenesten. Automatisk fornyelse av abonnement er ikke dekket av angrerett. Reklamasjonsfrist på mangler er 2 år fra kjøpstidspunkt.

Sikker transaksjon

Norsk Maritimt Forlag AS benytter en sikker krypteringsteknologi, SSL, for overføring av kredittkortopplysninger.