Tittelforsvareren ute av Offshore VM
Tittelforsvareren ute av Offshore VM

Tittelforsvareren ute av Offshore VM

VM-lederen Nadir Bin Hendi i Victory-team er landsatt bare timer før siste VM-runde starter i Dubai. Dette kan bety at Offshore-sporten har fått sin første dopingskandale.

Publisert

Tittelforsvarer Nadir Bin Hendi i Victory team, og som leder VM i Offshore Klasse-1, erstattes av en annen fører samme dag som løpene starter på hjemmebane i Dubai. Interne årsaker oppgis som grunn, men i går ble det kjent at en av førerne er tatt for doping under VM-runden i Italia for to måneder siden.

Mohammed Al Marri som nå skal steppe inn for Hendi er også en erfaren  Victory-fører. Ryktene om at en av toppførerne var tatt i doping svirret allerede  går i miljøet, og kilder vi har snakket med sier at dette er en katastrofe for vertsnasjonen. -Hendi skulle jo bare cruise hjem VM-tittelen, er kommentarer vi har fått. Våre kilder mener også at dette var det siste sporten nå behøvde.

Victory team har ikke offisielt bekreftet at det er Hendi som er tatt i doping. På hjemmesidene til Class-one, heter det bare at han er satt ut av laget. Vi vet også at det er lagt stort press på arrangørene om at dette navnet burde legges frem tidligere enn bare få timer før første løp i den siste og avgjørende VM-runden.

Powered by Labrador CMS