Offshorefesten i Arendal i gang
Offshorefesten i Arendal i gang

Offshorefesten i Arendal i gang

11 båter skal i helgen åpne fartsfesten i norske farvann. Fredag klokken 17:00 var det tid for parade gjennom sentrum av Arendal. Trøbbel med tidtagersystemet gjorde at ingen treningstider ble offentliggjort fra dagens kjøring.

Publisert

Med Offshoresirkiuset på plass i byen kom også godværet til sørlandsbyen Arendal. Arrangørene snakker om over 100 000 besøkende i helgen, og mange av disse var allerede på plass langs ruten for paraden som gikk gjennom byen i kveld. Det er alltid eksotisk med sjeiker i byen, og Sjeik Hassan bin Jabor Al-Thani (ja de er bare å begynne å pugge navn for om tre uker braker det løs i Oslo) frontet hele paraden i en åpen bil. Ellers var paraden preget av få ”båtkjendiser”. Både førere og trhottlemen hadde tydeligvis overlatt plassen til byens barn og unge som ønsket å være med. Men vi fikk et glimt av Bjørn Rune Gjelsten som spant forbi på en mountainbike. 

Trøbbel med tidtagersystemet

Ingen tider fra dagens trening. En trening ble gjennomført tidligere i ettermiddag, men ustabilt tidtagersystem gjorde at treningstidene ikke ble offentliggjort. Det jobbes på harde livet med å få til tidtakersystemet så dette skal være klart til polepositionkjøringen i morgen. I følge presseansvarlig Nigel Quilter hadde han fulgt såpass med at både Spirit of Norway 10, Victory 7, og Jotun gikk også bra før de blåste en kompressorreim.    

Powered by Labrador CMS