Nok en nordmann inn i Offshore-1

Mercury V-klasse fører og eiendomsforvalter Kolbjørn Selmer fra Trondheim har i helgen prøvekjørt for det Italienske Offshore-1 teamet Veneta Marine.

Publisert

Dette gikk så bra at han muligens sitter i en av de to båtene teamet har med i VM denne sesongen. Det har i helgen pågått seriøse samtaler mellom den italienske teameieren og Selmere denne helgen.

-Jeg håper å kunne debutere i Dubai, noe før det vil være utelukket, sier Selmer. Han har nesten ingen kjøreerfaring, men samler nå dette gjennom sitt engasjement i Team Norway som han eier sammen med to andre. Dette er et Mercury V-klasse team som har som mål å ta steget opp i klasse-1 om en stund.

Han venter nå på lisens og sier at dette kan bli oppfyllelsen av en mangeårig drøm. Selmer kjører nå med testlisens og er i ferd med å få hovedlisens. Da blir han i så fall den sjette båten med norsk mannskap i den grommeste båtsportklassen. Fra før kjører også Arendalitten Kurt Åge Olsen For samme team.

Kolbjørn Selmer kjørte oppvisning sammen med Christian zaborowski i deres Mercury V-klassebåt under helgens VM-runde i Oslo. I den forbindelse fikk Selmer kjøre trening med Veneta Marine både lørdag og søndag, og teameier Gian Paolo Montavoci mente det han så var bra, og at han kunne tilby Selmer et sete før sesongen var omme.  

Powered by Labrador CMS