Ingen god dag for de norske i Dubai

Det ble ikke verdens beste dag på jobben for de norske Offshoreteamene i Dubai i dag.

Publisert

Spirit of Norway klarte bare fjerde bestetid og Jotunbåten endte til slutt på en syvendeplass.

-Ikke det beste utgangspunktet nei. Vi fikk det ikke til å gå fort nok i dag. Uberegnelig sjø og kanskje litt dårligere forhold for oss når vi kjørte våre runder, får være med å ta noe av skylden, sier Bjørn Rune Gjelsten til Båtliv.

Jotun hadde slitt med motortrøbbel både i går og i dag, og fikk først båten i orden til selve løpet. Dette ga Zaborowski og Tandberg ekstra høye skuldre før de gikk rett ut i kampen om morgendagens beste startposisjon.

Det gikk noe bedre for Christian Zaborowski i klasse 3, hvor man kjører utenbordsmotorer. Der tok han i dag en femteplass sammen med libaneseren Roger Shaptini. De var hele tiden raskeste båt på runden, men klarte ikke å ta igjen forspranget til vinnerbåten. Spirit of UAE, som den nye båten til Zaborowski heter,måtte også vike for en av rivalene. Dette kostet dem en ekstra runde rundt en bøye og de tapte cirka 30 sekunder på dette, i følge throttleman Shaptini. Roger Shaptini var ellers meget fornøyd med både båt og jobben til sin nye pilot. Det v ar bare uflaks at de ikke fikk en pallplass i dag mente han.

Powered by Labrador CMS