Hyperspente nordmenn i Dubai

Den som kommer først i mål av Spirit of Norway eller hjemmefavoritten Victory 77 fra Dubai, vil bli verdensmestere i årets Offshore-1.

Publisert

Begge de norske teamene fikk store problemer i helgens Offshore-1 runde i Dubai. Mer spennede enn vi ønsket, sier Bjørn Rune Gjelsten om VM-avslutningen til helgen. Han mener det blir en kamp av de sjeldne, og tror Dubaigutta kommer til å kjøre som de har stjålet båten, sier nordmannen som fikk tilbake lysten til å kjøre etter å ha overlatt spakene til Bård Eker i fjorårets sesong.

Christian Zaborowski og Jørn Tandberg i Jotun måtte bryte på grunn av fuktproblemer i el-anlegget. Bjørn Rune Gjelsten og Steve Curtis i Spirit of Norway fikk totalhavari på sin båt på grunn av et sprukket stempel. De kom seg til mål på en motor, og klarte dermed å dra i land en femteplass. Ledelsen de hadde er nå spist opp av Victory 77, som på grunn av reglene for motorbytte, gir dem en ledelse på to poeng foran Spirit teamet. Blir det krig mellom disse to, vil den som kommer først i mål bli verdensmester. Christian Zaborowski og Jørn Tandberg måtte bryte, og tredjeplassen de hadde ser nå ut til å ryke. Zaborowski, sier han er optimist og mener de har fått kontroll på problemene og at med seier i siste løp, vil de kunnen hente tilbake det tapte. Det er derfor duket for en meget spennende avslutning på årets Offshore 1 VM her i Dubai. Du kan holde deg oppdatert på Båtliv, vi følger løpene live i Dubai.

Powered by Labrador CMS