Kjære leser

STOR SAMLING: Koggregatta i Kragerø.
IDYLL: Bading i solnedgang.
FISKE: God fangst!
Siste smak av sommer
Vinter 2002BŒtopplagKaldtHavnIs BobleanleggRimSj¿r¿ykDesemberFoto Axel Nissen-Lie
KONTROLL: Væpnet politi sjekker at vesten er på.

Velkommen til nye batliv.no

Her finner du unikt innhold om båter og båtliv tilpasset små og store skjermer.

Publisert Sist oppdatert

Båtliv fremstår nå i en helt nye digitalt drakt. Vi kan love deg unikt innhold om båter og båtliv.

 

 

Nye batliv.no er fruktene av mer enn ti års jobbing med testing av båter og utstyr, intervjuer av båtfolk, artikler om vedlikehold og praktiske saker, turberetninger og reportasjer om havner og farvann. Tusenvis av nyttige inspirerende artikler er nå tilgjengelig digitalt så lenge du har desktop, lesebrett eller smart-telefon.

Alt det gode stoffet om båtlivet som våre medarbeidere har laget de siste ti årene er nå tilgjengelig her på batliv.no. Er du på jakt etter båt og vil lese tester? Søk i vårt omfattende testarkiv med mange hundre båttester av små og store båter.

 

På nye batliv.no finner du også det meste du trenger å vite om høstopplag, vårpuss og mye annet nyttestoff. Vi har samlet mye av det praktiske stoffet i egen seksjon, og det finner du under vignetten praktisk båtliv her.

 

Du kan kose deg med turberetninger og finne tips til havneperler i seksjonen for havner og farvann her.

Premium

Vi har engasjert dyktige skribenter og bloggere til å bidra med kommentarer og kunnskap på nye batliv.no. Nyheter og debatt kan du følge med på gratis, men dybdestoffet må du betale for. Premium abonnement koster mindre enn én halvliter i måneden, og gir hundrevis av nyttige og inspirerende artikler for alle båtfolk.

Nye batliv.no er tilpasset desktop, lesebrett og smart-telefon. Artiklene fra magasinet Båtliv de siste ti årene er nå tilgjengelig for våre premium-abonnenter til enhver tid og på alle enheter. Saker som før var forbeholdt magasinleserne blir nå fortløpende publisert på batliv.no. Her blir du den første til å lese tester av nye båter og utstyr og reportasjer fra båtutstillinger.

Som premiumabonnent får du også tilgang til alle Båtliv-magasinene fra 2006 i App Store og Google Play. Du logger deg inn med epostadressen som vi har lagret i vårt abonnementsregister.

Inspirasjon

Batliv.no er en levende nettside med mye dybdestoff. Her finner du nyhetene om båter og utstyr. Her kan du styrke kunnskapene dine om båtliv og båthold. Her henter du inspirasjon til turer og opplevelser med båt. Og her kan du møte andre båtfolk til debatt og meningsutveksling.

På venstreside av forsiden finner du menyen vår som leder inn til redaksjonelle seksjoner og magasinarkiv, og til abonnementstilbudene. På høyreside kan du logge deg inn som abonnent og få tilgang til alt innholdet. Skriv inn din epostadresse i nyhetsbrevfeltet og få ukentlig nyhetsoppsummering gratis.

Vi håper at du liker våre nye nettsider og tar gjerne i mot tips og synspunkter fra deg. Velkommen om bord!

Med vennlig hilsen

Ole Henrik Nissen-Lie

Ansvarlig redaktør

 

Se våre abonnementstilbud her

Besøk magasinarkivet her

Send dine synspunkter til tips@batliv.no