Nordmann kjører for Victory
Nordmann kjører for Victory

Nordmann kjører for Victory

Pål Virik Nilsen skal i følge NRK kjøre for Victory-team i den siste og avgjørende VM-runden i Offshore klasse-1 i Dubai om tre uker.

Publisert

Han er leid inn for å ”holde” konkurrentene unna vei, så  Victory klarer å dra hjem sammenlagtseieren i VM på hjemmebane. Men bedyret på TV onsdag kveld at han ikke skulle bruke noen som helst skitne triks for å klare dette. På mange måter ser han på denne jobben slik sykkellag gjør i Tour de France.

Pål Virik Nilsen er fra Sandefjord, og har kjørt Offshore i mange år. Dette blir hans femte sesong i Offshore klasse-1, men sier han føler seg beæret når laget som er ti ganger verdensmestere i denne sporten, ønsker han om bord.

Nilsen slo igjennom som klasse-1 fører som en del av Young Guns teamet til Bjørn Rune Gjelsten. Og Gjelsten uttalte  samme intervjuet med NRK at han hadde stor tro på talentet til Virik Nilsen. Ikke minst hans målrettede jobbing og profesjonelle holdning til sporten. Virik Nilsen mottok i fjor motorsportens gjeveste pris for sin innsats som fører og throtlemann.

Powered by Labrador CMS