Dramatisk åpning i Arendal

De slapp heldigvis med skrekken. Andreas N. Ugland og Anders W. Pettersen skulle debutere i Mercury V-klassen. Etter at styring sviktet endte det rett i brygga i 30 knop.

Publisert

Det ble en dramatisk åpning på årets Offshoresirkus i Arendal. Av de tre Mercury V-klasse båtene som alle skulle debutere i Arendal, kom bare en til mål. Team Norway med Christian Zaborowski og Kolbjørn Selmer hadde gjort hjemmeleksa si og kjørte feilfritt. Værre gikk det for de to andre debutantene. Ugland og Pettersen i den Jotunsponsede båten endte ferden midt i Skilsøbrygga på andre siden av Tromøysund. De slapp med skrekken og noen små skrubbsår. Båten ble knust i fronten, og en av sikkerhetselene røk i sammenstøtet.

Den tredje båten HOG-Vee kjørtv Kurt Åge Olsen fikk overoppheting på motoren og måtte bryte etter to runder. Båten lå da først av de tre. På grunn av dramatikken valgte man å bryte løpet, og det ble derfor ikke registrert som et offisielt løp.

-Skal vi bli tatt på alvor må alle gjøre bedre forberedelser enn det som skjedde denne gangen. Vi har tunet motor og trent med både team og båt i fjorten dager før dette løpet. Da er det litt surt når det hele ender slik, sier Kolbjørn Selmer, som eier Team Norway.       

Powered by Labrador CMS