Dramatisk for to norske offshorebåter

To av tre norske båter opplevde velt og brann under dagens trening foran den første VM-runden i Offshore klasse-1 i Qatar. Ingen av mannskapene skal være skadet.Alle fotos: Offshore Class one

Publisert

Pål Virik Nilsen fra Sandefjord og Massimo Roggiero i FARO begynte å brenne under trening i formiddag. Det tok 15 minutter før brannen var under kontroll, og da var halve båten helt utbrent. Virik Nilsen ble kalt inn som pilot bare få dager før denne runden fordi Luca Nicolini skadet seg like før sesongstart. Pål Virik Nilsen sier på hjemmesidene til Class one at han prøvde å slukke når han så flammene som slo ut av motorrommet, men med 3000 liter bensin om bord var det like greit å komme seg bort fra den brennede båten.

Welmax med Bjørge Jacobsen og Paul Gaiser spant rundt og veltet på dagens trening. Heldigvis uten personskader. Foreløpig er det ikke kjent om de kan få båtens startklar til de neste rundene som går i Qatar denne helgen.

Relekta 91 med Christian Zaborowski og Ugur Isik ødela en motor i går, men den er skiftet og team Zabo Racing kjører som normalt i dag.

Powered by Labrador CMS