T-TOP: Nye Candela C-8 CC kan blant annet leveres med t-top som også har stangholdere.

Candela med senterkonsoll kommer

Svenske Candela C-8 CC sikter seg inn mot det amerikanske marked, hvor gedigne senterkonsollbåter er høyt ansett.

Publisert Sist oppdatert

Candela C-8 CC er basert på modellen C-8, men har en annen planløsning hvor «Sosialisering, utforskning og fiske» står i fokus, i følge produsentens nettside. Båten kan blant annet utstyres med T-top med stangholder, dusj og toalett, og har flere muligheter for oppbevaring av «water-toys».

I et innlegg på Linkedin skriver sjef for PR og kommunikasjon i Candela, Mikael Mahlberg, litt om intensjonen bak båten:

– I dag lanserer vi Candela C-8 CC, som sikter seg inn mot de største og mest bensin-slukende båtene innenfor segmentet – senterkonsoll.

AKTIV FRITID: Sammenlignet med C-8 er C-8 CC mere en platform for utfoldelse på vannet, fremfor en maskin for transport av folk og baggasje.

Segmentet Mahlberg snakker om er senterkonsollbåter på det amerikanske marked. Typisk for disse båtene er at de etter norsk standard er enorme, de har mange utenbordsmotorer, og de er i stor grad skapt for et varmt klima.

I de senere år har disse båtene blitt mer og mer populære, og velstående eiere virker å tenke at jo større jo bedre, det samme gjelder motoriseringen.

C-8 CC vil ha en topphastighet på 30 knop, en rekkevidde på 57 nautiske mil, en gir mulighet til å med åtte personer om bord.

Prisen starter på 330 000 Euro eksludert moms.

FOILENDE: Candela benytter seg av et avansert flight-kontroll system, i motsetning til andre produsenter som bruker enklere mekanismer for å kontrollere dette.,

.