Båtracet i Oslo starter miljø-samarbeid
Båtracet i Oslo starter miljø-samarbeid

Båtracet i Oslo starter miljø-samarbeid

Båtracet i Oslo ønsker å ta miljøet på alvor. Før helgens folkefest på Aker Brygge starter derfor et samarbeid med FNs miljøprogram og Det Norske Veritas (DNV) om å lage klimaregnskap for arrangementet.

Publisert

Scandinavian Grand Prix går av stabelen i Oslo 10.-12. august. Verdens raskeste båter samles i indre Oslofjord, og det blir folkefest på Aker Brygge med utstillinger, konserter, shopping og servering. Nå ønsker arrangørene å markere seg i forhold til klimadebatten. Målet er å bli helt klimanøytrale.

-Vi gleder oss til helgen og har store miljø-ambisjoner for Scandinavian Grand Prix. På sikt ønsker vi å lage et klimanøytralt arrangement her i Oslo. I dag tar vi første skritt ved å lage et miljøregnskap som skal hjelpe oss gjennomføre miljøtiltak i årene fremover, sier arrangør Torunn Vigmostad Steinhaug til arrangørene.

Miljøregnskapet utarbeides i samarbeid med FNs miljøprogram og Det Norske Veritas (DNV). Det måler ressursbruk i arrangementet, påvirkning på miljø og klima, og ledelsens miljøprofil.

Powered by Labrador CMS