Rekordår for Båtliv på nett

Båtliv hadde 1,15 millioner besøkende på nett i 2010. Her er de mest leste artiklene fra fjoråret.

Publisert

I 2009 satte Båtliv ny rekord, med én million besøkende, ifølge tall fra Google Analytics. I 2010 ble rekorden slått med 150.000 flere besøkende på Båtlivs nettsider. Sett i lys av at det var 876.000 besøkende i 2008, har det vært en jevn økning i trafikken.

– Vi ser at vi når ut til helt nye lesergrupper på nett. Det er moro, og spesielt moro er det når leserne på nett velger å tegne abonnement. Da får de tilgang til tester og dybdestoff som ikke ligger åpent på nett. Parallelt med veksten på nett har vi vekst i antall abonnenter. Nordmenn er interesserte i båt, sier redaktør Ole Henrik Nissen Lie.

Båtliv har de siste årene satset på moderne forbrukerjournalistikk med nyttige råd og tips til alle båtinteresserte. Nettsiden batliv.no er først ute med nyhetene for båtfolket. På batliv.no ligger det også et stort artikkelarkiv med over 3000 tester, farvannsbeskrivelser og praktiske råd og vink om vedlikehold og sjømannskap. Abonnenter har tilgang til hele arkivet gratis til privat bruk. Du kan tegne abonnement her.

Satsingen har de siste årene gitt sterk leservekst for Båtliv. Nytt av fjoråret var at Båtlivs lesere også har fått en egen side på Facebook, som har gått over all forventning. Etter etableringen i fjor er det nå flere enn 3100 som liker Båtliv på Facebook.

Bli med Båtliv på Facebook her

De mest leste sakene i 2010

  1. Politiet tok helt av og mistet styringen
  2. Norsk og dødsrå 
  3. Fregatt blir megayacht
  4. Gratis sjøkart for iPhone
  5. Tøffing som tåler verdenshavene
  6. Båtmessas beste kjøp
  7. Hydrolift går helt nye veier
  8. Svensk superyacht med ekstrembil på kjøpet
  9. Dette er en billig båt
  10. Askeladden innfrir forventningene

* Hentet fra egen nettstatistikk. Øvrig er Google Analytics.

Powered by Labrador CMS