Båtmagasinet-TV nr. 8/2021

BÅTPOLITIKK: En svært stor andel av velgerne nyter båtlivet. Båtmagasinet har kartlagt de politiske partienes båtpolitkk, og hvor godt de står overens med flertallet av båtfolket.

Hvilken retning tar båtpolitikken?

Neste uke er det stortingsvalg. Vi har tatt den båtpolitiske temperaturen og har besøk av generalsekretær Stig Hvide Smith i KNBF som mener mye av båtlivet står i fare. Vi får også debatt om tiden er moden for elbåt.

Store deler av temaet i denne sendingen er viktig for mange båteiere rundt om i landet. Vi går mot stortingsvalg, og det kan ventes store endringer i båtpolitikken. Derfor har vi invitert generalsekretær Stig Hvide Smith i KNBF for også å snakke om båtlivet han mener nå må reddes. Båtmagasinet har gjort en større spørreundersøkelse blant politiske partier og båtfolket. Hvilket parti er nærmest båtfolket? Svaret får du i denne sendingen.

Vi får også en diskusjon mellom redaktør Atle Knutsen i Båtmagasinet og redaktør Axel Nissen-Lie i SEILmagasinet, for de er visst ikke helt enige om nytten av elbåt.