Nicolai Kristiansen i Redningsselskapet og Ole Henrik Nissen-Lie har inngått samarbeid om trygt og godt båtliv.
Nicolai Kristiansen i Redningsselskapet og Ole Henrik Nissen-Lie har inngått samarbeid om trygt og godt båtliv.

Båtmagasinets abonnenter får rabatt

Båtmagasinets abonnenter får nå 200 kroner i rabatt ved innmelding som Totalmedlem hos Redningsselskapet.

ANNONSØRINNHOLD FRA NORSK MARITIMT FORLAG: Båtmagasinet og Redningsselskapet utvider sitt samarbeid om et trygt og godt båtliv. Nå får Båtmagasinets abonnenter 200 kroner i rabatt om de melder seg inn som Totalmedlemmer hos Redningsselskapet. Samtidig får Totalmedlemmer som nytegner abonnement rabatt på Båtmagasinet-abonnement.

Båtopplevelser

–Vi er glade for samarbeidet med Båtmagasinet. Vi ønsker å gi våre medlemmer gode fordeler som kan bidra til et trygt båtliv. Båtmagasinet har mange gode og nyttige artikler som kan hjelpe båtfolk med tips og råd til vedlikehold og service, gi kunnskap om navigasjon og sjømannskap og inspirere til gode båtopplevelser, sier markedssjef Nicolai Kristiansen i Redningsselskapet.

Nyttige artikler

–Redningsselskapet gjør en viktig jobb for å trygge båtlivet langs hele kysten. Med Båtmagasinet vil vi hjelpe båtfolket til å ta best mulig vare på seg selv, men det er godt å vite at Redningsselskapet er der når det først går galt. Vi er takknemlige for å samarbeide med Redningsselskapet, og deres Totalmedlemmer får rabatt når de tegner abonnement på Båtmagasinet. Vi har nå samlet hundrevis av nyttige artikler på nett, som abonnenter får tilgang til. Her finner de tips og råd om vedlikehold, navigasjon og sjømannskap og mye annet nyttig stoff for alle båtfolk, sier ansvarlig redaktør Ole Henrik Nissen-Lie Båtmagasinet.

Fordeler

Samarbeidsavtalen mellom Båtmagasinet og Redningsselskapet gjelder fra februar 2020. Øvrige fordeler som Båtmagasinets abonnenter får, er rabatt på båtutstillingene Sjøen for alle og Båter i sjøen og gode kampanjetilbud fra båtutstyrsbutikken Seatronic, som blir kunngjort i Båtmagasinet.

Meld deg inn og få Båtmagasinet-rabatten her