Praktisk Båtlivs store småbåttest!

Dette får du for kr. 70.000,-

Vi har samlet de største båtmagasinene i Norden for test av små og store landstedbåter, og resultatene av testen får du her. I del 1 av denne testen gir vi deg en oversikt over planende småbåter for under 70 000 kroner; i neste nummer går vi opp en klasse til 170 000 kroner. Testpanel: Frederik Finnes, Stein Viken og Bengt-Erik Iversen. Foto: Stein Viken og Frederik Finnes

Publisert Sist oppdatert

Sommeren er her, og om du ikke alt er på sjøen i egen båt er det ikke utenkelig at du drømmer om å komme deg på fjorden så fort som mulig. Det er mye som lokker ute i skjærgården, både av varme svaberg, lune bukter og gode fiskeplasser. Uansett mål vil vi bare minne deg om at det ennå ikke er for sent å skaffe en farkost for skjærgården - uten at det nødvendigvis gjør deg til gjeldsslave. Med 70 000 kroner i potten kommer du langt på nybåtmarkedet, og skaffer du deg en båthenger i samme slengen kan du legge nok et element til familieturen i sommer.

Det er mye å velge i skal man kjøpe båt i denne prisklassen. Det er derfor viktig å ha klart for seg hvilke bruksområder båten skal dekke: Skal man ha flere familiemedlemmer ombord? Skal båten kjøres av barn, eller kanskje brukes til fiske? Skal båten kunne roes? Er hastighet viktig, eller muligheten til å drive vannsport? Kanskje vedlikeholdsfrihet er et “must”, eller godt utseende? Alt må legges til grunn for å få en farkost man kan ha full glede av, og som blir flittig brukt.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER