Rivas nye flaggskip er i aluminium

Riva bygger nytt flaggskip. Det er 37 meter langt, er bygget i aluminium - og planer.

Publisert

Det tradisjonsrike italienske skipsverftet Ferreti Group har lang års historie bak seg. Nå bygger de en enorm aluminiumsbåt som blir verftets nye flaggskip. Den 37 meter (122 fot) lange aluminiumsbåten blir en stor kontrast til de første båtene fra Riva for 170 år siden, med de tradisjonsrike båtene verftet normalt har bygget.

Riva  122 Mythos blir planende og får en beregnet toppfart på 27 knop. Cruisingfarten vil ligge på 25 knop. Motorene som skjuler seg innenfor aluminiumsskroget blir to MTU 12 V 4000 M 93L. Hver av motorene har 3510 hestekrefter.  Men det er ikke fart Riva er mest kjent for, det er vel mer for elegante båter som får mange til drømme italienske innsjøer. Og det er mye eleganse i den 122 fot lange aluminiums-yachten også. 

Om bord er det plass til ti passasjerer, pluss mannskap. Båten har en stor flybridge med et lite basseng og en enorm solseng. På akterdekket er det langbord med mange spiseplasser og en stor sofagruppe. Deretter er det bare å trekke inn i salongen, der det skal være panoramautsikt. Trekker vi andre veien, på badeplattformen, er det bare å velge hvilken garasje du vil åpne; Den med plass til en tender på inntil fem meter, eller den med vannscooteren. Under dekk er det valgfritt for eieren om båten skal leveres med tre, fire eller fem kabiner.

Powered by Labrador CMS