INGEN BOOT DÜSSELDORF: Verdens største innendørs båtmesse er utsatt ganske nøyaktig ett år.

Boot Düsseldorf avlyst

Verdens største båtmesse ble først utsatt. Nå er den årlige messen i Düsseldorf avlyst for 2021.

Publisert Sist oppdatert

Boot Düsseldorf skulle i utgangspunktet åpnes i morgen, fredag 22 januar. Men som følge av koronasituasjonen ble den utsatt til april i år.

I en pressemelding fra messearrangøren kommer det fram at også den planlagte båtmessen i april er kansellert. Neste messe har fått datoen 22. januar 2022, om ganske nøyaktig ett år.

– Med det vedvarende infeksjonsnivået ser vi at det blir stadig mer urealistisk å arrangere messen i slutten av april. Etter en ny vurdering har vi besluttet å kansellere båtmessen for 2021. Vår prioritet er helsesikkerheten til våre utstillere, besøkende og tjenesteleverandører. Nå vil fokuset være båtmesse i 2022, sier direktør Wolfram N. Diener hos Messe Düsseldorf.

Boot Düsseldorf er verdens største båtmesse som normalt har 1650 utstillere fra 60 land, fordelt i 17 utstillingshaller. Tidligere år har antall besøkende ligget på rundt en kvart million. Bare noen måneder før messeåpning holdt arrangøren fast at de ville holde messe, og viste til Caravan Salon 2020 som vellykket ble arrangert på samme messeområde.