VG Båt er i salg over hele landet, og innholdet er laget av Båtmagasinet-redaksjonen.

Sesongstart med VG Båt

I dag selges VG med magasinet VG Båt. Innholdet er laget av Båtmagasinet og abonnenter kan lese sakene her.

VG Båt er landets klart største magasin om båter og båtliv, og kanskje verdens største målt i opplag. I dag er VG Båt i salg over hele landet med avisen VG. Mesteparten av forsiden på Norges største avis er preget av båtstoff.

–Båtlivet er en av de største fritidsaktivitetene i Norge. Halvparten av Norges befolkning er normalt i båt i løpet av sommeren. Under koronapandemien har interessen for båtlivet skutt ytterligere fart. Vi er glade for at båtlivet nå får bred plass i Norges største avis, sier utgiver Ole Henrik Nissen-Lie i Norsk Maritimt Forlag.

I VG Båt i dag finner du en stor oversikt over hvor det er mulig å leie båt i Norge. Båtsesongen er kort i Norge, men de siste årene har det kommet flere nettbaserte utleietjenester der private kan leie ut sine båter. Det er også etablert abonnementsordninger, på samme måte som vi kjenner fra bilverdenen.

Daycruisere har vært blant salgsvinnerne på båtmarkedet det siste året, og her kan du lese test av to svært aktuelle daycruisere i premiumsegmentet, nemlig Flipper 900DC og Yamarin 88 DC. Videre gir vi leserne tips om gode båtkjøp under 100 000 kroner. Også i sommer blir det Norgesferie på de aller fleste av oss, slik vaksinehastigheten nå er. Da er båtferie svært aktuelt. Båten er billetten til gode naturopplevelser, men også for å oppleve den særpregede norske kystkulturen. Neste utgave av VG Båt kommer i løssalg til St.Hans. Les mer om VG Båt her.