Test: Garmin Quatix 6

PRAKTISK: I mangel på kartplotter får vi her nyttig informasjon på klokka.
PRAKTISK: I mangel på kartplotter får vi her nyttig informasjon på klokka.

Rikelig med funksjoner - mye å huske

Smartklokken Garmin Quatix 6 er proppfull av funksjoner som er lett å bli glad i, men etter to måneders bruk sliter vi fortsatt med bekjentskapet.

Publisert

Nyheten Garmin Quatix 6 skiller seg ut på flere måter blant mengden av smartklokker som etter hvert begynner å fylle markedet. Det var med stor begeistring vi kunne konstatere at dette er en klokke som er tilpasset spesielt båtbruk. Den har sjøkart og viser båtdata. Etter et års tid med en Huawei Watch GT på håndleddet har vi lagt den på hylla et par måneder og erstattet den med en Garmin Quatix 6.

Den leveres lekkert innpakket med to forskjellige reimer. Vi faller raskt for fristelsen å sette på lenkereima. Utseendemessig har den det lekreste designet vi har sett på smartklokker. Med medfølgende mini-skrutrekker, beregnet for å ta av deler av lenken, avhengig av hvor tykt håndledd du har, går justeringen veldig lett. Klokka sitter som et skudd. Alternativt kan også reima i silikon brukes, alt etter smak og behag. Metallreimen føles behagelig.

Batteritid

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 949 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS