Forleng båtsesongen med riktig bekledning

Det heter seg at det finnes ikke dårlig vær. Bare dårlige klær. Og ja, riktig bekledning forlenger båtlivet langt utover høysesongen. Bilal Saab og Erik Aanderaa deler sine beste bekledningstips for vinteren.

Publisert

Selv om mange foretrekker å være på sjøen bare i sommerhalvåret, kan vinterhalvåret også gi gode minner. Frisk luft, mindre trafikk – og ikke minst muligheten til å høste av naturens mange goder. Fisket er godt, og skjell og skalldyr er på sitt beste om vinteren. Vi har snakket med to værbitte personer som ikke lar en vinterdag være til hinder for en frisk båttur.

Bilal Saab, som vant i programmet Stjernekamp på NRK, er en ihuga sportsfisker og fiskeguide. På Stjernekamp fikk han vist hele landet buksa han bruker på båtturen. Dette er den samme som han bruker når han guider for Big Fish Adventure på Sørøya.

Erik Aanderaa lar seg heller ikke stoppe. Midtvinters har han under krysning med seilbåten på Nordsjøen registrert 36 meter i sekundet på vindmåleren. Bølgehøyden var på fire-fem meter og bølgene brøt.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 949 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS