Anytec 860 T:

BEHAGELIG MONSTER: Fire dempede stoler under t-toppen kjennetegner Anytec-nyheten.
BEHAGELIG MONSTER: Fire dempede stoler under t-toppen kjennetegner Anytec-nyheten.

Første Anytec med T-topp

Med allbruksbåten 860 T lanserer svenske Anytec sin første modell med T-topp.

Publisert Sist oppdatert

I god Anytec-tradisjon blir nyheten et skikkelig råskinn, i dette tilfellet med dobbeltinstallasjon og fartsressurser på rundt seksti knop. 

Tekniske data er ennå ikke oppgitt, men på de datakonstruerte illustrasjonsbildene fra fabrikken vises det tydelig at båten takler det som må være to Mercury V10 Verado-maskiner, og det loves sikkerhet og kjøreegenskaper som matcher kreftene.

Konstruksjonen er tradisjonen tro helsveiset aluminium og det er full ståhøyde under t-toppen, som beskytter både fører og passasjerer mot vind og vær, der de sitter i sine fire, dempede spesialstoler.

Båten har kahytt med to køyeplasser og toalett og kan rigges for ulike typer havfiske og vannsport. Det blir også mulig å bestille pantry med kjøleskap, bord, ulike seteordninger og solseng akterut. En plass som nok helst bør nytes i mer bedagelig fart. 

Utover dette er produsenten altså svært tilbakeholden med informasjon om nyheten, men vi noterer oss at velkjente 860 SPD er fjernet fra produktutvalget på Anytecs egne hjemmesider. Skrogmessig kan det også se ut som om 860 T er bygget over samme plattform som 860 SPD, og ideen er nok dermed at modellen skal gå inn og tette utvalget mellom Anytec 750 SPD og 1221 SPD.