Anytec 622SP, Anytec 622 SPD, Anytec 750 SPD

RØFFE: For modellåret 2023 har Anytec oppgradert sine tre modeller 622SPog SPD og 750 SPD.

Anytec oppgraderer flåten

Svenske Anytec, en av pionerene blant produsenter av røffe aluminiumsbåter, oppgraderer flere av sine modeller foran 2023-sesongen. Målet er mer funksjonelle kalesjeløsninger, bedre sittekomfort og ergonomi.

Publisert Sist oppdatert

Tidlig på 2000-tallet hadde Anytec et solid grep om markedet med en rekke populære modeller. For noen år tilbake foretok produsenten noen ganske radikale designgrep og fjernet seg fra sin tidligere konservative linje. Noen av løsningene var trolig ikke like vellykkede, og basert på blant annet tilbakemeldinger fra kunder har Anytec nå redesignet flere av sine mest populære modeller. I første rekke er det de ikoniske modellene 622SP, 622SPD og 750SPD som har gjennomgått en ansiktsløftning.

STÅHØYDE: Nytt design på targabøylen har gitt ståhøyde under kalesjen på samtlige modeller.

622SP og SPD har fått ny targabøyle og ståhøyde under kalesjen. Den frittstående targabøylen har gitt en bedre funksjonalitet og gjort kalesjen enklere å montere. Dørkarealet bak førerstolene har blitt bedre takket være et nytt design på akterbenken og sittekomforten er forbedret med høyere ryggstø og tykkere puter, samt egendesignede offshorestoler. 622 SPD har i tillegg til de nevnte oppgraderingene også fått større sideruter.

IKONISK: Svenske Anytec er kjent for sitt frekke design og røffe detaljer. Her den oppgraderte versjonen av 750 SPD.

Storesøster 750 SPD er i likhet med de mindre modellene også oppdatert med ny targabøyle og en forbedret kalesjeløsning. Også i denne modellen har Anytec fokusert på bedre sittekomfort, med nytt putedesign og forbedret ergonomi i hele båten, blant annet i førermiljøet med bedre vinkel på instrumentpanelet og armstø for bedre betjening av manøverhendelen.