Tomm Murstad med ny leir

Tomm Murstad åpner denne sommeren en ny avdeling med sjøleir. Påmelding er 21.mai.

Publisert

STORT FOTO: Stor pågang her på Høyerholmen gjør at Tomm Murstad-leiren ekspanderer med en ny avdeling.

– Etter mange år med stor pågang på Høyerholmen, åpner vi dørene på idylliske Killingen, en øy som ligger i Sandebukta, forteller daglig leder Anniken Murstad til Seilas.

Killingen er en idyllisk øy beliggende i Sandebukta utenfor Holmestrand, fem minutters båttur fra fastlandet.

Målet for denne sesongen er at 50-60 barn mellom ni og 13 år skal få delta i sjøleirprosjektet på Killingen. Deltakerne fordeles jevnt på to uker, uke fire og fem i skoleferien. Dette tilsvarer 14.-27.juli.

Fortsatt seiling i fokus

Tomm Murstad Sjøleir er kjent for å ha et mangfoldig utvalg av utstyr og aktiviteter. Aktivitetstilbudet på Killingen vil bli tilpasset de supre områdene på og rundt øya. Det blir seiling, motorbåtkjøring, vannski, wakeboard, kneeboard, tubes, badeland, trampoline, Sjøvettsdiplomet, ballspill, kasseklatring, sykling, balanseline, perling, singstar og overnattingstur.

– Opplæring i seiling foregår i fire Hunter seiljoller. Vi satser på fine seilturer når sønnavinden kommer innover Sandebukta, forteller Anniken.

Ettersom det er fine skogsarealer på øya blir det også mulighet til prøve seg på crosssykler.

Inntil 60 barn første sesong

I år tar den nye leiren imot totalt 50-60 barn fordelt på to uker, altså maks 30 barn pr uke. I de påfølgende sesonger vil kapasiteten gradvis økes.

Sjøleirsjefen på Kilingen har jobbet på Tomm Murstad Sjøleir i ti år. Han vil, sammen med instruktørene, passe på at barna får et lærerrikt og morsomt leiropphold.

Informasjon om priser, transport og andre praktiske opplysninger om Killingen finner du på sjøleirens hjemmeside www.sjoleir.no

NB; Påmelding er 21.mai klokken 1800.

Powered by Labrador CMS