LANSERER NY MOTOR I DAG: Yamaha lover rå kraft, lett vekt, behagelig og trygg kjøreopplevelse med den nye V6 F350.
LANSERER NY MOTOR I DAG: Yamaha lover rå kraft, lett vekt, behagelig og trygg kjøreopplevelse med den nye V6 F350.

Yamaha lanserer ny V6 350

Yamaha åpner det nye året med å lansere en helt ny motor i dag. - Båtfolket ba om det og vi leverte, sier president i Yamaha, Ben Speciale.

Publisert Sist oppdatert

– Den helt nye 4.3L V6 Offshore F350 kombinerer den beste teknologien fra vår komplette serie med påhengsmotorer med imponerende teknikk, heter det på Yamahas egen nettside om den nye motoren. Resultatet er en perfekt balansert V6 som leverer overveldende kraft og en utrolig lett vekt i sin klasse. Den nye 4,3L V6 Offshore F350 er bare 5 kilo tyngre enn 300 utgaven. Motorblokk og girkasseoppgraderinger gir den nye F350 et sterkt utgangspunkt for å øke kraften og stå distansen. 

– Båtfolket ba om det og vi leverte

– Båtfolket ba om det, og vi leverte. F350 er det perfekte alternativet med stor kraft og lett vekt for et bredt spekter av bruksområder, sier Ben Speciale, president, Yamaha U.S. Marine Business Unit.

Den nye Yamahamotoren er tilgjengelig i Yamaha-grå, perlehvit eller en ny farge: klassisk hvit. Anbefalt drivstoff er 89 oktan. Stammelengde tilgjengelig er 25", 30" og 35". Motoren kan produsere opptil 70 ampere strøm.