Lettfattelig navigasjon

Tresfjord Båter har valgt navigasjonsutstyr fra SeaCross fordi dette er enkelt å betjene for brukerne.

Publisert

– Vi var ute etter navigasjonsutstyr hvor enkelt brukergrensesnitt var et hovedfokus. Dette fant vi i SeaCross som utrolig nok bare har tre knapper og et lettfattelig menysystem. I motsetning til andre produkter på markedet, er SeaCross inklusiv radaren svært enkelt å betjene. Systemet er også raskt å montere noe som bidrar positivt med hensyn til vår produksjonstid, sier Göran Arveståhl styreformann i Tresfjord AB i en pressemelding.

Sea Cross Marine AB er et svensk utviklingsselskap med salgskontor i Oslo. Siden starten i 2004 har selskapet drevet forskning og utvikling for å forenkle navigering og øke sikkerheten til sjøs. Resultatet er et navigasjonssystem basert på sjøkartformatet S57, den internasjonale standarden for profesjonelle sjøkart fra IHO; International Hydrographic Organization.

 

Tresfjord AB har mer en 30 års erfaring som båtbygger. Tresfjord har som målsetning å bygge båter med gode sjøegenskaper. I tillegg har Tresfjordbåtene høy standard, rikelig med plass om bord og god driftsøkonomi. Dette gir kundene en betydelig merverdi. 

– SeaCross ser med glede på avtalen som er inngått med Tresfjord. Vi er glade for å få en samarbeidspartner som er like opptatt av sikkerhet og trygg navigering som vi er, sier Ole Martin Dahle i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS