Garanter båtplass i Tanumstrand

Det kan være trangt om båtplassene langs skjærgården i sommersesongen, men nå kan du ta bestille båtplassen på forhånd.

Publisert

Ikke langt fra svenskegrensa finner du idylliske TanumStrand ved Grebbestad, der du kan forhåndsbestille båtplass. Med flott skjærgård og kort avstand til Fjallbäcka og Kosterøyene, er hotellet en sosial lekeplass for både båtliv og familier om sommeren.

Familien Flatby fra Asker tar ofte båten til TanumStrand, og har ifølge en pressemelding flere ganger benyttet seg av forhåndsbestillingen.

– Vi synes forhåndsbestillingen fungerer svært godt, sier Helene Flatby i en pressemelding.

Stedet ble nylig tildelt Gästhamnsguidens gullstjerne for sin gode service, og moderne løsninger med blant annet trådløst internett. Ved havna er det i  dusjfasiliteter og vaskemaskiner.

Flatby sier at også beliggenheten er perfekt for familieferien.

– TanumStrand er helt klart vår favorittplass å legge båten om sommeren. Hotellet har en  kombinasjon av aktiviteter for barn og «afterbeach» for oss voksne, sier hun i pressemeldingen.

Ønsker du å garantere båtplassen i sommer kan du bruke tjenesten Dockspot. Fyll ut kontaktinfo og velg TanumStrand som ønsket havn. Havnevert ved TanumStrand, Kent Karlsson, er fornøyd med systemet. Her finner du også havner, også noen i Norge.

Tidligere i år utvidet TanumStrand hotellet og har nå plass til nesten 1100 gjester. Gjestehavna er blitt større og har nå kapasitet til å ta i mot 250 båter.

Powered by Labrador CMS