Fra klippfisk-indianere til trønder-bataljonen

Hvem som er størst av Bergen og Trondheim blir de aldri lei av og krangle om. Vi styrte vår lille båt over Bud og ankom stiftshovedstaden godt forsynt på whisky og klippfisk.

Publisert

Vår søsterside «havna.com» har fått en betydelig oppgradering med ny design og nytt innhold – blant annet med alle naturhavner fra «Havneboka». Dette er nyttig informasjon for alle som ferdes med båt i Norge. Mye av informasjonen er gratis tilgjengelig for alle! Enkelte deler er forbeholdt betalende brukere. Lanseringen ble markert med en båttur. Vi tok like gjerne hele Norskekysten i ett jafs. Båten er en Askeladden P80 weekend.

Mange av Båtlivs lesere fulgte «Norskekysten-Live» på havna.com i april–mai 2012. Her er kan du se hvordan andre etappe fra Bergen til Trondheim gikk.

«Norskekysten-Live» ankom Bergen midt under Dra til Sjøs-messen. Hit kom vi fra en tilværelse i vår egen boble til en bryggeplass midt i utstillingen der vi – ja, faktisk – lå på utstilling. Det var en på alle måter hyggelig erfaring, men overgangen var markant.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 949 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS