BYTTER MOTOR: Silver går fra Honda til Suzuki i Norge
BYTTER MOTOR: Silver går fra Honda til Suzuki i Norge

Silver får Suzuki på hekken

Suzuki danker nå ut Honda på hekken til de finske Silver-båtene her i Norge.

Publisert Sist oppdatert

Finske Oy Brandt Ab og TerhiTec Oy og Erling-Sande A/S har sammen signert en distribusjonsavtale for Silverboats i Norge, opplyser selskapene i en pressemelding. For tiden pågår det en kamp om akterspeilene blant utenbordsmotoraktørene. Etter at Evinrude la ned produksjonen i sommer er cirka ti prosent markedsandel i spill mellom de gjenværende aktørene, hvor Suzuki, Yamaha, Mercury og Honda er toneangivende.

Silver Boats har vært på det norske markedet i mange år, og vi er glade for å nå fortsette veksten med en stor ny partner, opplyser Brandt i pressemeldingen. Brandt er selskapet som håndterer salg og markedsføring av Silver. De har i mange år samarbeidet med Suzuki innen både markedsføring og Suzuki klargjøring på for eksempel det svenske markedet,. Nå skal Brandt samarbeide med Erling Sande i Norge.

Erling-Sande A/S vil importere og distribuere Silver-båtene både til deres eksisterende Suzuki-forhandlernett, men også åpne dørene for et samarbeid med alle eksisterende gamle Silver forhandlere i Norge.

Silver har tidligere hatt et samarbeid med Kellox, og båtene er blitt levert med Honda på hekken. Både Silver- og Terhi-båtene selges og markedsføres av Oy Brandt Ab. Erling-Sande A/S vil importere og distribuere Silver-båtene både til deres eksisterende Suzuki-forhandlernett, men også åpne dørene for et samarbeid med alle eksisterende gamle Silver forhandlere i Norge. Samarbeidet gjør det mulig å levere Silver-båtene som en komplett båtpakke med både båten og motoren ferdig montert, levert direkte til forhandlerens dørstokk, heter det i pressemeldingen.