FØRSTEINNTRYKK: SILVER VIPER DCz

SILVER: Viper DCZ.
SILVER: Viper DCZ.

Familiebåt med gode løsninger

Silvers nye daycruiser Viper DCz er en moderne familiebåt som fyller inn gapet mellom Silver Raptor og Silver Tiger. 2021-nyheten på 6,7 meter er en svært sosial dagsturbåt.

Publisert Sist oppdatert

Yamarin var lenge den ledende produsenten av dagsturbåter i Norden. Produsentens utvikling av nye modeller stoppet imidlertid opp da hele modellprogrammet ble solgt. Silver Viper DCz var, i likhet med de øvrige modellene i den såkalte Z-familien, en del av det som skulle være Yamarins nye formspråk og skrogplattform. 81 DC var den første båten i serien med det patenterte skroget fra svenske Petestep. Denne båten ble lansert før alle detaljer var helt ferdige, og med salget av Yamarin til Yamaha, endte modellene, inkludert 81 DC, opp hos finske Silver.

Fra Yamarin til Silver

Yamarin lever videre sammen med Buster, eid av Yamaha, mens Silver Boats, eid av Oy Brandt Ab, som blant annet er importør av Honda utenbordsmotorer i Finland og er en stor aktør innenfor produksjon og distribusjon av båter og motorer, har videreført og foredlet arven etter Yamarin i samarbeid med norske Eker Design AS og svenske Petestep.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 949 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS