NY MOTOR: Sting og Nordkapp får ny motor etter at Evinrude legger ned produksjonen.
NY MOTOR: Sting og Nordkapp får ny motor etter at Evinrude legger ned produksjonen.

Ny motorleverandør for Nordkapp og Sting

Nå er det bestemt hvilken motor som erstatter Evinrude på Nordkapp og Sting.

Publisert Sist oppdatert

Slutten av mai ble det kjent at BRP som eier Evinrude avvikle produksjonen av utenbordsmotorene Evinrude E-Tec og E-Tec G2. I USA var det straks Mercury som tok over motoriseringen. I løpet av de siste ukene har Frydenbø søkt etter en ny partner som kan levere motorer. I en pressemelding som er sendt ut fra Brunswick Marine kommer det fram at de har inngått en verdensomspennende samarbeidsavtale med Frydenbø om å levere motorer til selskapets båtmerker Sting og Nordkapp.


– Mercury står for kvalitet, ytelse og pålitelighet. Dette passer perfekt til Nordkapp og Sting, sier CEO Hans Petter Slang i Frydenbø Marine.

– Vi er utrolig glade for å kunne utvikle vårt samarbeid med Frydenbø og er stolte over på denne måten å kunne forbindes med de to sterke merkevarene, sier president Marty Bass i Mercury Marine i en pressemelding.

Frydenbø Marine vil begynne å selge båter med Mercury for modellår 2021 og planlegger å vise fram partnerskapet og nye modeller i september på Båter i Sjøen, Skandinavias største flytende båtmesse.