Mercury Avator 75e og 110e:

TO NYE LAVSPENTE: Mercury Marine lanserer to nye lavspente elektriske påhengsmotorer, Avator 75e og 110e.
TO NYE LAVSPENTE: Mercury Marine lanserer to nye lavspente elektriske påhengsmotorer, Avator 75e og 110e.

Mercury lanserer to nye elektriske påhengsmotorer

Mercury Marine lanserer to nye lavspente elektriske påhengsmotorer, Avator 75e og 110e. De nye motorene blir henholdsvis den fjerde og femte modellen i Mercurys Avator-serie, noe som betyr at serien nå inkluderer totalt fem elektriske lavspennings utenbordsmotorer.

Publisert Sist oppdatert

På messen Consumer Electronics Show viste også Mercury fram et første glimt av sitt nye høyspenningskonsept, som representerer Mercurys neste skritt for å være ledende innen maritim elektrisk framdrift.

– Vi er stolte av å kunne presentere Avator 75e og 110e på en verdensscene som CES, sier John Buelow, president i Mercury Marine, i en pressemelding. Han er også fornøyd med å kunne presentere en elektrisk konseptmotor med høyspenningsteknologi.

– Når vi nå har oppfylt vårt løfte om å lansere fem elektriske lavspente påhengsmotorer, er vi også ledende innen innovasjon i båtbransjen, sier John Buelow. Hele Avator-serien, samt det elektriske konseptet med høyspenningsteknologi, vil også bli presentert under årets utgave av Düsseldorf International Boat Show fra 20. til 28 januar og på Discover Boating Miami International Boat Show fra 14. til 18. februar.

Ytelsestall er foreløpig ikke klare, men modellbetegnelsen tilsier at motorene skal levere  7500- og 11 000 Watt på propellakslingen. Det tilsvarer henholdsvis 10 og 15 hestekrefter.