ENKELT: Det er langt inn informasjon om havner, og brukere kan fylle på med mer om ønskelig.
ENKELT: Det er langt inn informasjon om havner, og brukere kan fylle på med mer om ønskelig.

C-Map kjøper Embark

C-Map satser på comeback i markedet for digitale kart med hjelp av norskutviklet teknologi.

Publisert Sist oppdatert

Embark, utviklet av i-Sea på Lysaker har ikke bare begeistret redaksjonen. De har også fått internasjonal oppmerksomhet. C-Map har sett Embarks unike teknologi og brukervennlighet. Embark har siden 2015 fått over 160 000 brukere, og kan benyttes på ulike plattformer, PC, Mac, Android og iOS, men har så langt ikke funnet veien til plottere. Embark har utviklet lettleste kart. Du kan opprette en rute på PCen hjemme, og den vil automatisk ligge på nettbrettet med iOS, eller Android, så lenge enhetene er logget på.

Stort forbedrigspotensiale

– Vi er veldig fornøyd med kjøpet av i-Sea, uttaler sjefen i C-Map, Sean Fernback. Vi er forpliktet å gi fritidsbåtbrukere den beste navigasjonsopplevelsen slik at de kan kose seg på tur, legger ha til.

Oppkjøpe av Embark skal ytterligere forsterke deres forpliktelser. De har vurdert en rekke ulike apper for båtbruk, og plukket den beste og mest avanserte som vil forbedre innholdet og brukeropplevelsen til våre kunder, kommer det fram.

C-Maps app Plan2Nav kom dårligst ut i vår test av navigasjonsapper i 2014.

LES: De beste kartene på iPad. 

 

Fornøyd utvikler

‹i er svært fornøyd med å bli en del av C-Map, forteller gründeren Kristin Omholt-Jensen. Hun har utviklet appen, og er sjef for i-Sea.

C-Map har finansiell styrke og er motivert for å utviklet det videre. Vi har jobbet tett not brukerne, engasjert dem, og lyttet på deres tilbakemeldinger. Sammen med C-Map kan vi oppskalere Embark til båtbrukere over alt, kommer det fram i pressemeldingen.

LES: En sommer med Embark

FORNØYD: Kristin Omholt-Jensen får med C-Map på å utvikle Embark videre.
FORNØYD: Kristin Omholt-Jensen får med C-Map på å utvikle Embark videre.
Powered by Labrador CMS