Princess S66

Sportscruiser fra Princess til 26 millioner

Luksusen er formidabel, men så koster denne britiskbygde nesten 26 millioner kroner. Bli med om bord i sportscruiseren Princess S66.

Publisert Sist oppdatert

Prisen drar fort på seg med noen fot ekstra. Tidligere har Båtmagasinet/Båtliv presentert nyheten Princess V55 som sto ved siden av S66 under premierevisningen på Boot Düsseldorf. En Princess V55 koster om lag 16 millioner kroner i Norge, og går du opp de vel ti fotene til Princess S66 som sto ved siden av, kan du legge til en million kroner per fot.

Bestiller du en ny Princess S66 får du den levert etter dine ønsker. Nyheten har fått en slank og strømlinjeformet design, og står godt mot andre båter i tilsvarende størrelse. Her er det bra med sitteplasser ute, både på fordekket, akterdekket og på flybridgen. I tillegg har den god innvendig plass med stor salong og tre eller fire lugarer under dekk, to av dem svært så luksuriøse. Med tre bad blir det heller neppe dokø i denne båten. I tillegg kan den leveres med en komplett mannskapslugar helt akter, om ønskelig.

Byssen akter i salongen er godt nok utstyrt for de fleste kulinariske utfordringer, og er strategisk plassert nær spisebordet som lett kan åpnes mot akterdekket. Med en båt i denne størrelsen kommer det også godt med at den har garasje akter for en tender på opptil 3,3 meter, og en hydraulisk badeplattform.