Goldfish Ocean 50

LAAAANG: Uvant design, til og med stygg, mener mange. Vi i Båtliv mener denne båten utfordrer grenser på alle måter og at det gjør den til en vinner på utvikling.
FLATT JERN: Pål Solli har snekret sammen en av de største båtnyhetene i 2012. Med en toppfart på over 60 knop og en umiskjennelig Goldfish-design, har 50 Ocean allerede blitt lagt merke til langt ut over landets grenser.
FUTURISTISK: Med Futon-seng og frostet glassvegg mot badet fremstår Goldfish ekstrem i uttrykket.
STOR OG LITEN: Tender 23 og 50 Ocean. Men du kan ikke unngå å se likhetene, og det er vel det som gjør Goldfish til en av båtene man legger mest merke til i Europa.

Prøvekjørt: Goldfish Ocean 50

Gutten med gullbuksene: Goldfish-gründer Pål Solli har begått en ny drømmebåt.Denne gangen mente vi han hadde tatt steget oppblant de virkelig store «ekstremistene», som FabioBuzzi og Reggie Fountain. Etter å ha testet båten menervi han tar steget langt forbi.

Publisert Sist oppdatert

TEKST OG FOTO: FRODE PEDERSEN

Av og til skulle jeg ønske at mine kunnskaper om båt var mye større enn det de er. Min jobb er først og fremst å være journalist, det vil si å formidle informasjon av stor verdi for våre lesere. Det var derfor med en smule ærefrykt jeg, som en av de første journalistene, fikk prøvekjøre Goldfishs nye ekstrembåt. Prototypen Ocean 50. Jeg formidler derfor dette som litt novise, litt båtmenneske og mye opplevelse. Det skal mye til å matche Pål Solli når han drar av gårde med så mange faguttrykk at jeg ikke engang kjenner igjen mine egne notater. Kul umulig … kort gjenfortalt. Det ble en strålende dag i en helnorsk superbåt.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER