Prøvekjørt: Sea Master 175 Classic

TØFFING: Glenn Karlsson kan å lage linjelekre båter. Lillebror på 17,5 fot er intet unntak. Denne tøffingen overbeviste både i bølger og på flatt vann.

«Lillbrorsan» – også en liten versting

Sea Master Classic 175 ble nok en tilforlatelig trygg og morsom båtopplevelse. Nå beveger vi oss virkelig ned i det billigere segmentet.

Publisert Sist oppdatert

Han har valgt et meget dekkende navn for båtene sine, Glenn Karlsson. SeaMaster bør alle merke seg, for nå skal båtene introduseres i Norge. Sjelden kan vi si oss mer fornøyde med en serie båter enn disse håndlagde «billigbåtene» fra Kungshamn i Sverige. Vår juniorreporter Vetle Børresen var med for å teste KidMaster, den aller minste båten de lager. Den prøvekjøringen kunne du lese om i Småbåtliv i forrige utgave av Båtliv.

Tre viktige observasjoner som gjorde at vi følte at båtene bestod prøven med glans var meget lettdrevne skrog, pris, og gode håndverksmessige løsninger. SeaMaster representerer svensk små-industri på sitt beste. Prisene er holdt på et minimum, og det er utstyrslisten på en standardbåt også. Alt er imidlertid en forhandlingssak slik markedet er nå, og Karlsson mener at mange ønsker å utstyre båtene sine litt etter behov og innholdet i pengepungen. Høy euroverdi mot lav svenskekrone bør også tale for at Karlssons båter skulle klare seg bra på det norske markedet.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER