FORBANNET BJARNE HÅKON HANSSEN

HOBBYFISKER:
Bjarne Håkon Hanssen
er en ivrig hobbyfisker.
Men båtkjøpet i fjor
ble et mareritt.
HOBBYFISKER: Bjarne Håkon Hanssen er en ivrig hobbyfisker. Men båtkjøpet i fjor ble et mareritt.

Eksminister tapte 300 000 på Rana-båt

Båtkjøper Bjarne Håkon Hanssen er nådeløs i sin kritikk av konkursrammede Rana Båt og sterkt kritisk til Sjøfartsdirektoratets «hemmelighold» av tilbakekallingen av Rana-båter. Selv har han tapt 300 000 kroner på kjøpet av en Rana 630 Sjark.

Publisert Sist oppdatert

Jeg hadde jo aldri tegnet kontrakt med en produsent som selger båtene sine etter at norske sjøfartsmyndigheter har nedlagt salgsforbud og tilbakekalling. Men det var akkurat det jeg gjorde, i min totale uvitenhet om et slikt pålegg.

Det sier en forbannet Bjarne Håkon Hanssen til Båtmagasinet. Den profilerte, tidligere statsråden og nåværende partner og strategisk rådgiver i Kruse Larsen, gikk i den samme fellen som flere andre som kjøpte båt uten CE-dokumentasjon og med tekniske feil og mangler etter 12. februar 2019. Det var dagen Sjøfartdirektoratet besluttet tilbakekalling av de fleste Rana Plast-båtene som var produsert etter 2014, året Jan-Egil Pettersen kjøpte konkursboet til det som den gang var en velrenommert båtprodusent på Hemnesberget utenfor Mo i Rana.

«Opplyst samfunnsborger»

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 949 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS