Båtmagasinet-TV nr. 5/2021

Tom Inge Karlsen mistet jobben og la ut på tokt fra Bergen til Bodø i en 15 fots Rana. Møt ham på Båtmagasinet-TV i dag.
Tom Inge Karlsen mistet jobben og la ut på tokt fra Bergen til Bodø i en 15 fots Rana. Møt ham på Båtmagasinet-TV i dag.

TV fra verdens barskeste kyst

Båtmagasinet-TV er på lufta kl 13 i dag. Seerne kan bli med på ekspedisjonen «verdens barskeste kyst», høre havnesjefen i Stavern snakke om koronasommeren og få tips til ankring og fortøyning i naturhavn.

Publisert Sist oppdatert

I vår la Tom Inge Karlsen ut på tokt i en 15 fots Rana fra Bergen til Bodø. Han kalte ekspedisjonen for «verdens barskeste kyst». I dagens sending får vi se video fra turen og høre Karlsen fortelle om sine opplevelser solo i en liten båt langs den barske og vakre kysten.

Seerne får også bli med til perlen Bekkjarvik sør for Bergen. Ildsjeler har gjort det gamle ladestedet til en av kystens mest populære gjestehavner. Nylig ble Bekkjarvik kåret til «Årets Gjestehavn» av Båtmagasinets lesere. Vi har besøkt Bekkjarvik og blant annet tatt en prat med kokkeverdensmester Ørjan Johannesen.

Denne sendingen er viet til sommerens båttur. Vi gir seerne til ankring og fortøyning i naturhavn. Det kan bli trangt i populære gjestehavner i sommer. Havnesjef Inger Kristine Grønvold i Stavern forteller om hvordan hun forbereder nok en sommer med korona og båtliv.

Se Båtmagasinet-TV live kl 13 på vår facebookside her