NY DAYCRUISER: Yamarin har i år lansert 60 DC.

13 nyheter du kunne sett på båtmessene

Det var uheldig for mange at tradisjonelle båtmesser ble avlyst i år. Her er av 13 messenyheter.

Årets store hendelse for mange båtfolk, Sjøen for alle, ble avlyst som følge av koronaviruset. Det samme ble Storbåtmessen i Leangbukta i Asker. Og båtbutikker med båter til utstilling opplever ikke uventet få besøkende, som følge av frykt for smitte.

Annonsørinnhold: Vrengen Maritime har tatt nytt grep, og laget 360-visning av hele butikken og alle utstilte båter.

Båtnyhetene er mange, og flere av dem er allerede vist på andre båtmesser, som Boot Düsseldorf i Tyskland, Båtmässan i Gøteborg og Vene Båt i Helsinki. Der er også noen av de største nyhetene som skulle blitt vist i Norge filmet og presentert, og du kan se hver av båtene videre i artikkelen.

Silver Viper DCZ

Designet av norske Bård Eker og bygget i Finland med skrog basert på svensk teknologi. Båten var klar i siste liten til Vene Båt i Finland. Les mer om Silver Viper DCZ.

Pioner 15 Allround

Pioner 15 Allround tar over etter bestselgeren i et kvart århundre. Her er båten vist for første gang i Gøteborg. Les mer om Pioner 15 Allround.

Nimbus T8

I lanseringen av nye båter på ni og elleve meter har Nimbus også lansert en tender på åtte meter. Les mer om Nimbus 8.

Paragon 31 Flybridge

Etter mer enn et tiår på markedet har Paragon 31 lansert et alternativ med flybridge. Les mer om Paragon 31 Flybridge.

Ryds 535 BF

Ryds 538 BF er laget for å være den perfekte fiskebåt på litt over fem meter. Les mer om Ryds 535 BF.

Yamarin 60 DC

Er du på utkikk etter daycruiser til sommeren? Finske Yamarin har lansert en ny og kompakt modell til rundt 400.000 kroner. Les mer om Yamarin 60 DC.

Terhi 480

Terhi lanserer i år to tvillingsøstre på litt under fem meter med betegnelsen 480 Sport og 480 BR. Forskjellen på de to søstrene er at den ene kommer med bimintopp. Les mer om Terhi 480.

AMT 165 BR

AMT 165 BR med 60 påhengsmotor som yter hestekrefter. Båten veier 450 kilo uten motor og er laget for å fraktes bak bilen på henger. Les mer om AMT 165 BR.

Nordkapp 905 Gran Coupe

Knuste insekter på frontruta vitner om at Nordkapp har lansert en styrehusbåt med fart. Vi prøvekjører Nordkapp 905 Gran Coupe. Les mer om prøvekjøringen.

Askeladden P76 Weekend

Den nye generasjonen styrhusbåter fra Askeladden får tilvekst denne våren. P76 Weekend byr på mer komfort enn forgjengerne. P76 er dessuten alene i sin klasse om tak over akterdekket og full kalesjeløsning. Les mer fra prøvekjøringen av Askeladden P76 Weekend.

Saga 385

Norskbygde Saga 385 fikk sin verdenspremiere på verdens største båtmesse. I tillegg kommer nyheten Saga 390. Les mer om de to norske nyhetene.

Windy 37 Shamal

37-foteren er som en stor daycruiser med utsøkt komfort under dekk, hvor det er to lugarer og et stort bad. Hvite seter og skutesider, mørkt treverk og blankt metall danner en eksklusiv stil ombord. Dette er en båt for glade dager i godt vær for rike og vellykkede mennesker. Les mer om Windy 37 Shamal.

Bavaria SR 41

Bavaria SR 41 fås i tre versjoner: Som softtop, hardtop og kupe. Dette er voluminøs 41-foter med svært mye uteplass. Stor badeplattform er standard. Les mer om den nye Bavariaen.