AMT 210 DC

Bra løsninger – tynt bygd

AMT 210 DC er en splitter ny modell fra den finske produsenten. De har frisket opp et konservativt formspråk og spekket båten med mange praktiske detaljer og løsninger. Likevel oppleves båten som litt gammeldags, og kvaliteten noe enkel.

Publisert Sist oppdatert

Også AMT 210 DC har en helt standard DC-løsning med to stoler i fartsretningen og U-sofa akter. De høyryggede stolene gir bra komfort, men stoppingen på putene er enklere enn i de andre testbåtene. Uteplassen er meget romslig og trappen opp på fordekket som er integrert i luka til lugaren forut, er den beste i testen. Bare så synd at låsehengslen til lugaren er av enkleste sort. Det er rikelig med stuveplass i benkene, og det er god teknisk adkomst. Lukene holdes oppe av gassløftere slik at man har maksimal adkomst til rommene. Vi er også imponert over AMTs gjennomgående sjømannsmessige løsninger, med smarte detaljer som vitner om høy grad av innsikt i hvordan båten brukes.

Også lugarløsningen i AMT er bra med lysinnslipp fra skrogvinduer og dekksluke, og vi noterte med glede at bordet til uteplassen har fått en dedikert plass oppunder dekk i lugaren. Her er det også egen plass til solsengputa. Her ligger AMT langt i forkant av konkurrentene. Vi har i lang tid etterlyst fornuftig stuveplass til bord og puter i denne typen båter, og AMT har her funnet en bra løsning.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER