Jeanneau Merry Fisher 855 Marlin

Vil så gjerne

855 Marlin retter siktet rett mot Nord Star og Minor, men skiller seg ut med utenbordsmotorer på hekken. For øvrig har den et godt stykke igjen til konkurrentene både med tanke på layout og kvalitet.

Publisert Sist oppdatert

De franske storbåtprodusentene utvikler stadig nye styrhusbåter, og flere av dem blir mer og mer like sine nordiske konkurrenter som Targa, Paragon og i særdeleshet Nord Star og Minor med sitt fokus på bokomfort. Da disse båtene for alvor fikk dreggfeste i det norske markedet, var det i form av små, sjarklignende styrhusbåter, hovedsakelig med utenbordsmotorer. Under slagordet “The spirit of the North”, har Jeanneau utviklet en serie multifunksjonsbåter i Marlin-serien. Tre modeller fra 6 Marlin via 755 Marlin, til den aller nyeste 855 Marlin. Sistnevnte er en riktig bamse av en styrhusbåt, ikke minst med tanke på at den åtte meter lange og mer enn tre tonn tunge båten har utenbordsmotor, mens de fleste direkte sammenlignbare nordiske konkurrentene er motorisert med dieselmotorer. Vi har testet hvordan båten står seg under norske forhold.

Det er vitterlig en prisforskjell mellom Merry Fisher 855 Marlin og de nordiske konkurrentene, men er den stor nok til at du som kunde bør vende blikket mot Frankrike?

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

49,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

495,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER