PRINCESS: Princess-flaggskipet F55 blir å se på årets utgave av Ålesund båtmesse fra 4.-6. mars

Klart for båtmesse i Ålesund

Etter to år med pandemi har interessen for båt og caravan nådd nye høyder i landet, men de fysiske messene har vært avlyst. Gladnyheten nå er at Ålesund åpner sin tradisjonsrike messe 4.-6. mars.

De store messene har lidd kraftig i pandemien. I tillegg har det vært knapphet av produkter i markedet, både når det gjelder båt, campingvogn og bobil. Til tross for mangel på tilgang på kurante produkter har to år med norgesferie, har satt sine spor. Folk har vært opptatt av muligheten til å gjennomføre sine weekend- og ferieturer, både i nye og brukte båter. I Ålesund og Sparebanken Møre Arena ventes storinnrykk når aktørene fra to fritidsbransjer samles for årets messe 4.-6. mars.

STORM: Det har ikke vært lett å arrangere den populære båtmessen i Ålesund de siste årene. I 2015 var det storm som la en kraftig brems på arrangementet. De to siste årene har pandemien herjet, men i år satser arrangøren endelig på full klaff for den kombinerte båt og caravanmessen. Arkivfoto: Jørgen Sævold.

Båter i alle størrelser

Arrangøren har et messeareal på 8000 kvm tilgjengelig, med flytende utstilling i marinaen. Gjennom tre dager vil båt- og caravaninteresserte kunne ta årets modeller i øyesyn. Utstillere har med et bredt utvalg båter, sammen med praktiske og luksuriøse bobiler, campingvogner og utstyr til campinglivet.

Princess Yachts er tilbake med en Princess F55. Luksusyachter selger godt, og Ålesund er et godt marked. Maritim Drift AS e r forhandler av Viknes og Skilsø og stiller med fem båter.

Største utstiller

Ferd Båt AS er messens største utstiller med over 1000 kvm stor stand. De kommer med fullt sortiment, og skal blant annet ha første visning av en 300 hesters Cox diesel utenbordsmotor med 300 hestekrefter. De stiller også med egen butikk for det nyeste utstyret til båtlivet.