Klar for Axopar på 45 fot

Etter en periode med få nylanseringer, er denne vinteren duket for noen virkelig store premierevisninger. Finske Axopar varslet nylig at de har en 45-foter på beddingen.

Publisert Sist oppdatert

Per i dag er flaggskipet til Axopar en 37-foter, men snart er det klart for et stort sprang opp i størrelse for den fremgangsrike båtprodusenten. Axopar akslet på sett og vis veien for et helt nytt båtkonsept da de nærmest dukket opp fra ingensteds for i 2014 da de viste sin første modell på 28 fot. Med et sterkt fokus på opplevelsesaspektet ved båtlivet, har Axopar vokst til å bli suverent ledende i sitt segment i løpet av seks år.

Lansering i Düsseldorf i januar

Den nye 45-foteren har vært på beddingen en stund, og ved årets Cannes Yachting Festival i september ble de ferdige tegningene presentert og det ble kunngjort at lanseringen skal skje på den store båtmessen Boot Düsseldorf i januar 2022.

"Kvantespranget"

Axopar kaller den nye modellen for et kvantesprang inn i et nytt segment. Det nye flaggskipet skal være resultatet av kundenes ønsker og behov, og den er utviklet for å kunne tilfredsstille kunder på svært ulike markeder over hele verden. I tråd med grunnkonseptet basert på moduler, kan også den nye 45-foteren skreddersys med ulike funksjoner, og tilbys med flere forskjellige dekksløsninger fra helt lukket med styrhus til helt åpen walkaround.

Axopar 45 Spyder

  • Axopar 45 T-Top
  • Axopar 45 Sun-Top
  • Axopar 45 Cross Top
  • Axopar 45 XC Cross Cabin

I likhet med 37-foteren vil også Axopar 45 ha vingedører ned til lugaren forut. Båten vil bli motorisert med tre Mercury Verado V8-motorer på 300 hk hver, noe som skal gi en toppfart på over 50 knop.

Powered by Labrador CMS