Svenske båtjournalister på norsk fjordeventyr

Den svenske nettsiden Hamnen.se la tirsdag ut på en ukes reportasjetokt med kamera og filmteam på Vestlandet.

Publisert

HOVEDBILDE: Våre svenske kolleager har reist til Sunnmøre for å finne ut hvor fint det er i Norge...Alle fote er lånt fra Hamnen.se, som vi håper og tror lar seg impnere.

Hamnen.se flytter seg nemlig denne uken til Sunnmøre for å oppdage fjorder, fjell, raske båter, trege fiskeskøyter, skikjøring, surfebrett og kjakkaliv.

"Söta bror" har hørt rykter om at de ikke trenger å reise til andre siden av kloden for å oppleve storslått natur til havs og til fjells. Hamnen.se-redaksjonen skal nå finne ut om  det holder å ta turen over norskegrensen til Sunnmøre.

Reisen varer en uke, og reporterne Gustav og Claes vil legge ut korte videosnutter flere ganger daglig  gjennom hele turen.

– Nordmenn hevder at Vestlandet er unikt i verdenssammenheng med sin natur.  Vi skal derfor finne ut av dette ved å utforske stedet med båt,  forteller Gustav Morin, sjefredakstør i  Hamnen.se. Med seg har han sin reporterkollega Claes Olivecrona.

Som gode nordmenn er vi i båtliv- og havna-redaksjonen  naturligvis spente på konklusjonen fra våre svenske kollegaer etter endt reise..

Holder Vestlandet mål som en av verdens fineste båt- og naturområder? eller er det bare skryt med oss nordmenn..??

Mens vi venter på den endelig dommen følger vi spent med på de svenske fjordeventyrernes videoinnslag her

Powered by Labrador CMS