Stort og raskt i Bergen

Princess V70 og Nor Tech 36 er blant båtene du kan se på utstillingen ”Båter til Sjøs” i Bergen denne helgen.

Publisert

Princess V70 er den største båten vist på messe noen gang i Bergen. Norsk Båtsenter flytter nærmest hele butikken til Arenum denne helgen og stiller ut hele 21 båter med kjempen Princess V70 i spissen.

Nor Tech 36 Supercat er den raskeste båten som noen gang er blitt stilt ut i Bergen, ifølge messearrangørene. Den gjør hele 116 knop!

Messen på Arenum i Bergen åpner klokken 14 fredag og stenger klokken 18 søndag. – Vi kan skilte med Vestlandets hittil største flytende båtutstilling, med ca 130 båter i størrelsesorden 20-70 fot. Inne i Arenums hall B vil det også være utstilling av blant annet mindre båter, båtyutstyr og maritim bekledning, sier messesjef Jan Anders Søyland.

– Med over 55 utstillere og ca 130 Båter vil det være nok av godbiter for alle båtinteresserte. Likevel er vi spesielt fornøyde med å ha Dolvik Båtbyggeri som utstiller for første gang. Det Askøy-baserte båtbyggeriet produserer skreddersydde båter i kaldbakt mahogni og epoksy, alle etter kundens spesifikasjoner. Utstillingsmodellen D 31 er en drøm av en designbåt, og enhver med sans for finish, stil og eleganse bør kjenne sin besøkelsestid, sier Søyland.

Powered by Labrador CMS