Storfornøyd båtvinner

Sindre Wold Andersrød var så heldig å bli trukket ut som vinner i Båtlivs vervekampanje i fjor. Han stakk da av med hovedpremien som var en flott Grand RIB. Nå har han sendt oss en nyttårshilsen med bilder og erfaringer fra fjorårets sesong.

Publisert

-Vi har hatt en super sommer, vært heldige med været og fått brukt båten mye.

 

Når vi hentet båten på TB rep i Fredrikstad så var det litt grått og utrygt i været. Men båten skulle kjøres hjem til Saltnes av to rimelige stolte barn. Så vi la i vei, mens mamma og pappa kjørte etter med vår båt. Vi byttet på å kjøre hele veien hjem, og synes det var helt topp. Båten gikk nydelig i vannet..

 

Jeg (Sindre) har og kjørt rib’en alene til Søndre Sandøy, en nydelig dag med havblikk og jeg var rimelig stolt der jeg cruiset av gårde. Det var en litt misunnelig storesøster som satt i båten sammen med mamma, pappa, farmor og farfar.

 

Min søster Siri har og fått lov til å låne båten, så klart.. Hun har jo fartet litt mer sammen med venninner.. Det har vært noen turer til Hankø for å kjøpe is, eller barer cruiset rundt og tittet på guttene..

 

Men vi har og hatt noen fine turer sammen. Noe som det siste bilde refererer til, en nydelig sommerdag i slutten av juli.

 

Fredrikstad avisa Demokraten hadde og en reportasje om dette den 23. juli. Jeg var avbildet på hele forsiden, og det var en to siders reportasje inne i avisen.

Så da ble det litt reklame for Båtliv.

 

Så tusen takk fra en (to) lykkelig(e) vinner(e) av vervekampanjen.

 

Godt nytt år fra Sindre og Siri Wold Andersrød

Powered by Labrador CMS