Stem på messas båt

Flere lekre båtnyheter vises på Sjøen for alle. Stem på båten som du gleder deg mest til å se!

Publisert

Del på Facebook

Båtliv og Seilas har samlet ti aktuelle kandidater til messens båt. Blant nyhetene er det en aktuell seilbåt, flere båter med fokus på miljøteknologi og båter som rett og slett bare tar seg godt ut på sjøen og er herlige å kjøre.

Saga 310 Open

50-årsjubilanten Saga lanserer 310 på Lillestrøm. Den nye modellen byr på en stor åpen dekkssalong med sitteplass for opp til 12 personer. Skroget er en ren halvplanende konstruksjon med kjøl, strak aksel, ror og beskyttet propell.

Les mer om Saga 310 Open

Nordkapp Enduro 760

Den nye midtkonsollbåten fra Nordkapp skiller seg ut fra alt annet de har hatt tidligere. Skal vi sammenligne med norske båter kan den kanskje ligne litt på Cormate. Båten bygges på samme skrog som bestselgeren Noblesse 760

Les mer om Nordkapp Enduro 760

Beneteau Swift Trawler 34

Med Beneteau  Swift Trawler 34 har den franske båtprodusenten valgt å gå ned i størrelse og pris i forhold til de fleste trawlerne på markedet. Beneteau Swift Trawler 34 er en halvplaner som gjør hele 22 knop på full gass.

Les mer om Beneteau Swift Trawler 34

Galia 650 HT

Med noen små justeringer av interiøret kan den aktive båtbrukeren se frem til en båt som dekker de fleste behov. Galia 650 HT fremstår med lekre linjer som nordmannen Geir Arnestad har stått for. Dette er en generør båt på mange måter.

Les mer og se film om Galia 650 her

Cormate T-24

I 2006 overrasket båtdesigner Egil Ranvig med designbåten Cormate T-27. Båten ble kåret til årets båt under Sjøen for alle i 2007. I T-24 er det kabin med overnattingsmulighet for to, med en halvannen meter brei køye med lengde på 2,15 meter. I tillegg er den blitt en leken båt på sjøen.

Les mer om Cormate T-24

Viknes 1080 SunBridge

Den gedigne Sunbridge-varianten av 1080 er på alle måter typisk Viknes; en romslig halvplaner med «sjarkvinduer» og helårsambisjoner. Båten er kraftig motorisert, og inne i den redesignete salongen lokker fabrikken med påkostet interiør og mange fine detaljer. 1080 Sunbridge har som standardmodellen tre doble lugarer.

Les mer om Viknes 1080 Sunbridge

Askeladden P66

Den nye Askeladden P66 Pilothouse er en styrehusbåt hvor det er lagt ekstra fokus på et stort og godt akterdekk. Hele 4,5 kvadrat gir god boltreplass både til fisketur og en sosial dag på sjøen med familie og venner. Vi kan se klare trekk fra Comuter-linjen skalert ned til denne tøffe minispeedsjarken, som garantert vil bli lagt merke til langt utover Hordalands grenser. 


Les mer om Askeladden P66

Bavaria Sport 38

Bavariassammarbeid med BMW har resultert i flere vellykkede båter. Bavaria 38 Sport fremstår som en stilren og enkel båt med stor vekt på bokvalitet for kjernefamilien.

Les mer om Bavaria 38 Sport

Greenline Hybrid 33

Greenline Hybrid 33 er så langt det nærmeste man kommer et normalt båtliv, og likevel ha god samvittighet for både størrelsen og forbruket. Greenline 33 Hybrid er blitt en delikat båt. Fra baug til akter, er det kvalitet i alle ledd.

Les mer om Greenline Hybrid 33

Skager 660 Hybrid

Miljøvennlig og lydløs ferdsel i havner og  fjorder, kombinert med god motorkraft på åpent hav, er Skagers nye hybridsatsing. Båten har en pålitelig og driftsikker Yanmar-diesel som tar seg  av den røffe bruken, mens når man virkelig vil utelukke motorstøyen, se seg om og nyte øyeblikket, slår man over på en kraftig, men fysisk liten, og lydløs elektromotor.

Les mer om Skager 660 Hybrid

Bavaria 45 Cruiser

Messas største seilbåtnyhet. Bavaria 45 er en svært viktig modell for verftet. Modellen som er utstilt er en fire lugars versjon som vil være attraktiv i chartermarkedet, men også for norske kunder med stor familie, eller som ønsker å seile med venner.

Les mer om Bavaria 45 Cruiser

Flere båt-og utstyrsnyheter kan du se på www.batguiden.no - landets største båtmesse på internett.

Powered by Labrador CMS