Sex i båten?

Båtliv gransker vi alle sider av båtlivet – også de som normalt foregår uten klær ogtilskuere. Her er en sjelden artikkel om en aktivitet som er grunnleggende vesentlig forde fleste – både til lands og til vanns.

Publisert

Som tittelen på denne artikkelen antyder, så finnes det en del av livet – for mange en ganske stor del – som uhyre sjelden har vært gjenstand for en artikkel i et båtblad. Egentlig ganske paradoksalt, med tanke på hvor mye plass det ellers har, både i den øvrige medievirkeligheten og i folks bevissthet. Det er kort og godt urimelig. Her må Båtliv slå til, og det på flekken – kanskje skal vi si den våte flekken ...

Emnet er altså muligheter og begrensninger for utfoldelse av sex i båt. Mer spesifikt ser vi nærmere på forholdsregler for å opprettholde diskresjon i havn, samt hvilke tekniske utfordringer man kan møte. Research er basert på samtaler med anonyme kilder, samt løst snakk og rykter, så den strengt vitenskapelige eller journalistiske verdien er tvilsom. Men allikevel: God fornøyelse!

Don’t come knocking  ...

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 949 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS