Rimelig solskinnsbåt

Sting 530  satser i skjærgårdsjeep-markedet med båt ferdig til bruk for under 200.000 kroner.

Publisert

Göteborg, Sverige

Er du på utkikk etter en rimelig og likevel romslig båt for dagsturer i skjærgården? Da kan du være i målgruppen for Sting 530. Pål Bustad i Fische Marine sier til Båtliv at nyheten som en enkel og sosial båt for godværsdager.

På båtmessen i Göteborg er Sting 530 stilt ut med 75 hester fra Evinrude for kun 179.000 svesnske kroner. – Dette er messsepris. I Norge vil båten koste 199.000 kroner, sier Bustad.

Design

Sting 530  er konstruert av anerkjente Espen Thorup, og har tøffe linjer med påfallende negativt spring. Moderne design til rimelig pris er produktløftet som de siste årene har bygget merkevaren Sting i Norge. Nå står Sverige for tur.

Selv om Sting 530  kun er 5,3 meter (ca 17 fot) er den sertifisert for seks personer. Det er to rader med seter bak vindskjermen, og setene kan vendes mot hverandre til en liten sittegruppe. Plassen er godt utnyttet i den lille godværsbåten. Senterkonsollen kan for eksempel løftes opp, og under finner man et praktisk stuverom.

Naboen

Pål Bustad sier at han har store forventninger til nyheten, som har fått en god start når det gjelder innsalget til forhandlerne.

–    Dette er en båt tiden, en enkel og grei båt. På mange måter har vi fått et sunnere marked de siste årene. Folk kjøper ikke lenger båter for å imponere naboen, men for å dekke egne behov, sier Bustad til Båtliv.

Fische Marine stiller også ut nyheten Nordkapp Enduro 550 i Göteborg denne uken. Båtliv er på plass og vil formidle flere nyheter herfra i dagene som kommer.

Fakta om Sting 530:

Lengde: 5,3 m 


Bredde: 2,15 m 


Vekt: 515 kg

Bensintank: 70 ltr 


Antall personer: 6

På jakt etter båt? Båtguiden gir det oversikt over båter til salgs i Norge i 2012. Kjøp Båtguiden her.

Powered by Labrador CMS